Dnes je 12. 09. 2024
svátek má Marie

Výcuc 11/09/2011

Sobotní demonstrace stály policii 600 000 Kč navíc. Soudům zůstane tříměsíční lhůta na rozhodnutí o vazbě. Kurz pro matky v domácnosti proběhne v Novém Boru.

Za demonstrace v Novém Boru a dalších severočeských městech vydala policie zhruba 600000 Kč navíc. Informaci najdete v Českých novinách.

Marie Nedvědová se postavila proti prodloužení tříměsíční lhůty, kdy musí soud rozhodnout, jestli obviněný zůstane ve vězení.  Celý článek v Haló novinách zde.

V Novém Boru proběhne kurz, který má naučit matky s malými dětmi, jak sestavit domácí rozpočet. Více v Českolipském deníku zde.

Komentáře

Vyhodnocení bezpečnostního opatření v Novém Boru

Za povšimnutí stojí, jaké předměty může Policie zabavit.
http://www.policie.cz/clanek/vyhodnoceni-bezpecnostniho-opatreni-v-novem-boru.aspx

Nahoru

Re: Vyhodnocení bezpečnostního opatření v Novém Boru

Myslím,že vedení radnice zvolilo dobrou strategii.Žádné jitření myslí,dobrá spolupráce s policií.Chladnou mysl zachovali i občané,akce DSSS zůstala v podstatě na okraji veřejného zájmu.
Až na několik exhibicionistů z Prahy a jednoho místního nikdo neměl potřebu se zviditelnit
Akorát nevím jak se s tím vyrovnají /:Pavel:/ a JD.Budou zas odvolávat starostu,který na rozdíl od nich zachoval rozvahu?

Nahoru

Re: Výcuc 11/09/2011

Nejsem fanoušek JD, ale aspoň někdo dal najevo, že "holé palice" nemají v Boru co dělat.

Nahoru

Re: Výcuc 11/09/2011

Tady je vidět, jak se náckové k Doškářovi chovali: http://www.romea.cz/romeatv/index.php?id=detail&source=t&vid=lFgAWm9VmGQ&detail=lFgAWm9VmGQ.
Trochu své hrdinství slovy Dušana přecenil, ale ty hovada se chovají daleko hůř, vždyť je to starý muž.

Nahoru